Roverscouts doen Crazy 43, step-tocht en eten ?>

Roverscouts doen Crazy 43, step-tocht en eten

Een aantal weken na aankondiging was het dan eindelijk zover. De roverscouts zouden één van uitgebreidste opkomst sinds tijden hebben! We wisten niet wat we konden verwachten toen we zaterdag 25 juni verzamelden op het Canadaplein in Alkmaar. We wisten wel dat het super gezellig zou worden, en dat was het!

Zodra iedereen verzameld was (en natuurlijk waren er weer personen te laat), werden we verdeeld in twee groepen en kreeg elke groep een envelop. In deze envelop zaten 43 foto en film opdrachten. Een “Crazy 43” waarvoor we 1,5 uur de tijd hadden. Na wat overleg gingen de twee groepen de stad in om zoveel mogelijk leuke foto’s en video’s te maken.

Er is over een zebrapad gekropen, shotjes chocomel gedronken, sokken verwisseld, gerammeld met het bakje van de draaiorgel, een bekende in het buitenland een berichtje gestuurd om met de tekst “Tonny Eyk is the best” op de foto te gaan en nog veel meer! Na een spannende strijd had uiteindelijk groepje Patrick met twee punten meer gewonnen en gingen we door naar ons volgende avontuur.

Dit bleek een step-tocht door Alkmaar heen te zijn, maar als een goede roverscouts hielden we ons niet aan de route en gingen we lekker onze eigen weg. Na vermoeide benen en comments dat er morgen spierpijn zou zijn, was de dag bijna afgelopen. Om de dag af te sluiten gingen we met z’n allen uit eten en lekker bijpraten.

Het was naar mijn mening een zeer geslaagde opkomst en geeft mij zeker een reden om 3 uur in de trein te zitten naar Alkmaar.

Comments are closed.