Verhuur informatie ?>

Verhuur informatie

Het clubgebouw

Clubgebouw Ons clubgebouw is te huur voor een dag, een dagdeel, een beperkt aantal weekenden en langere periode’s voor bijvoorbeeld een kamp.

Het clubgebouw is schitterend gelegen in het park de Rekerhout. De Rekerhout ligt in het midden van Alkmaar Noord achter Winkelcentrum de Mare. Voor het clubgebouw ligt een groot grasveld en achter te clubgebouw ligt het park wat geschikt is voor allerlei activiteiten en spellen. Naast clubgebouw staat de kinderboerderij wat leuk is voor jong en oud.

Het clubgebouw is prima geschikt voor weekenden, kampen, maar bijvoorbeeld ook (bedrijfs)presentaties en cursussen. Op 50 meter afstand van het clubgebouw ligt een parkeerplaats waar je ongeveer zes auto’s kwijt kan.

In de buurt van het clubgebouw zijn er een tal van supermarkten en plaatsen waar je leuke activiteiten kan doen.
Meer informatie over in de omgeving


Wat is er te huur?

Het clubgebouw bestaat uit twee verdiepingen. Op de begaande grond vind je twee lokalen, drie wc’s, twee urinoirs en vier douches waarvan drie gezamenlijk. Beide lokalen zijn 37 m2 groot, de lokalen zijn vrijwel leeg en kunnen perfect gebruikt worden om te overnachten. Op de eerste verdieping vind je de keuken en twee lokalen. In beide lokalen bevinden zich banken en tafels, perfect om even tot rust te komen.

Hieronder vind je een plattegrond van het clubgebouw.

Plattegrond gebouw


Verhuur info

De meeste zaterdagen wordt het gebouw gebruikt van 8.30 – 17.00 uur door onze eigen speltakken. Wij hoeven geen toeristenbelasting in rekening te brengen.

Voor verhuur kunt u contact opnemen met de verhuur commissie, verhuur@dirkduyvel.nl.

Algemene voorwaarden (PDF)