Bevers (5 t/m 7 jaar) ?>

Bevers (5 t/m 7 jaar)

De Bevers spelen samen in de fantasiewereld van Lange Doener, Pompedomp en Frederik Scheuremaar. Het programma is volledig afgestemd op de belevingswereld van de kinderen. Fantasie, het buitenleven, sport, spel en expressie spelen een belangrijke rol. Maar ook belangrijk is dat ze samen vrij kunnen spelen, want dat vinden de Bevers heerlijk.

Het spel van de Bevers speelt zich af in en om het van de Lange Doener: “Hotsjietonie”. Daar kunnen de Bevers volop spelen, knutselen of gewoon even lekker niksen. Samen met de bewoners en het beestenspul is het er altijd een gezellige boel en ruimte voor een levendig en fantasierijk spel. De leiding bepaalt de wijze waarop gespeeld wordt. Alle aandacht richt zich op de kinderen, want het gaat erom dat die plezier aan het spel beleven!

Kamp

De Bevers logeren meestal 1 weekend per jaar op ons eigen clubgebouw of dat van een andere groep. Voor veel Bevers een spannend uitje dat vreselijk gezellig is!

Uniform

De Bevers hebben hun eigen rode uniform welke makkelijk te bestellen is in de Scoutshop. Bij installatie krijgt de Scout de bijbehorende insignes en groepsdas.
Ga naar de Scoutshop

Wachtlijst

Wij hanteren op het moment een wachtlijst. Ons gebouw is simpelweg te klein om een grotere groep kinderen te kunnen draaien. De leiding kan je op de wachtlijst zetten en je meer vertellen over hoe dat in zijn gang gaat.

Contact

U kunt in contact komen met Tanja de Galan (teamleider van de bevers) door te e-mailen naar: bevers@dirkduyvel.nl.