Bevers (5 t/m 7 jaar) ?>

Bevers (5 t/m 7 jaar)

De bevers spelen in het fantasiedorp Hotsjietonia, hier beleven ze allemaal avonturen samen met de bewoners van dit dorp. Iedere bewoner heeft zijn eigen interesses en activiteiten, de bevers doen dus veel verschillende dingen tijdens de opkomsten. Centraal staat bij de bevers het samen spelen en samen delen, verder leren de bevers kennis maken met scouting door bijvoorbeeld het leren van de eerste knopen, broodjes bakken boven het vuur en het oplossen van speurtochten.

Verder halen de bevers minstens 1 keer per jaar een badge, deze badges zijn gekoppeld aan de bewoners van het dorp Hotsjietonia. En dus hebben de activiteiten die de bevers gaan doen voor deze badge ook te maken met de bewoner op de badge.

Kamp

De bevers gaan ieder jaar een keer op beverweekend in het eigen gebouw en 1 keer op kamp in een ander gebouw. het weekend vindt plaats gedurende het jaar en de bevers blijven 1 nachtje slapen, het kamp is het eerste weekend van de zomervakantie en de bevers blijven dan 2 nachtjes slapen (meestal zaterdag t/m maandag). Ook is er vaak nog een groepsweekend (met Pinksteren) waar de bevers ook 1 nachtje blijven slapen en samen met de rest van de groep spelletjes gaan doen.

Uniform

De bevers hebben hun eigen rode uniform welke makkelijk te bestellen is in de Scoutshop. Bij installatie krijgt de Scout de bijbehorende insignes en groepsdas.
Ga naar de Scoutshop

Wachtlijst

Wij hebben op dit moment geen wachtlijst.
Wij hanteren vanaf de maand juni 2018 weer een wachtlijst, dit heeft te maken met ons zomerkamp en de zomerstop. De leiding kan je op de wachtlijst zetten en je meer vertellen over hoe dat in werking gaat

Contact

U kunt in contact komen met Tanja de Galan (teamleider van de bevers) door te e-mailen naar: bevers@dirkduyvel.nl.