Welpen (7 t/m 11 jaar) ?>

Welpen (7 t/m 11 jaar)

De welpen spelen, bewegen, zijn lekker actief samen bezig en ontdekken de scouting gerelateerde activiteiten zoals knopen en EHBO, buitenleven en sociaal bezig zijn. De leiding bepaalt het programma en kijkt wat er onder de kinderen leeft.

Insignes

De welpen werken een paar keer per jaar aan insignes die ze kunnen halen door opdrachten te doen. Elke insigne heeft een bepaald onderwerp waar de opdracht op gebaseerd is. Voorbeelden hiervan zijn: huis, ik, samen, spelexpert, spoorzoeken, journalist, ehbo, weer, sport, kunstenaar, koken, knopen en leiding voor 1 keer. Als de opdracht goed volbracht is krijgt de Welp de insigne die op de linkermouw van het uniform vast gemaakt mag worden.

Kamp

De welpen gaan elke zomer op kamp en overnachten een week lang in een clubhuis van een andere scoutinggroep. Tijdens kamp staat een fantasiethema centraal en worden allerlei spannende avonduren beleefd.

Uniform

De welpen hebben hun eigen groene uniform welke makkelijk te bestellen is in de Scoutshop. Bij installatie krijgt de Welp de bijbehorende insignes en groepsdas.
Ga naar de Scoutshop

Wachtlijst

Wij hanteren op het moment een wachtlijst. Ons gebouw is simpelweg te klein om een grotere groep kinderen te kunnen draaien. De leiding kan je op de wachtlijst zetten en je meer vertellen over hoe dat in zijn gang gaat.

Contact

U kunt in contact komen met Jorinde van der Velde (teamleider van de welpen) door te e-mailen naar: welpen@dirkduyvel.nl.